Palvelut

Luontaishoitoja voidaan käyttää kehon toiminnallisten häiriöiden hoidossa sekä ennaltaehkäisevänä terveyden hoitona.

Kehon vaivoista yleisimpiä ovat toistuvat, pitkittyneet tulehdukset, ripulit, oksentelut, ihottumat, ontumiset, valeraskaudet, hormonaaliset häiriöt.

Käytösongelmat ovat erityisesti lisääntyneet viimeisten vuosien aikana ja ilmenemismuotoja on monenlaisia. Niiden taustalta voi löytyä tunnetason trauma vaikeaksi koettu erotilanne tai lisäaineilla kuormitettu elimistö.

Fyysisiä tai psyykkisiä vaivoja hoidettaessa on aina tärkeää löytää häiriön syy, sillä vain oiretta hoitamalla lopullista paranemista ei voi tapahtua.

Luontaislääkinnän hoitomenetelmät eivät poista lääketieteellisten tutkimusten ja hoitojen tarvetta, mutta vähentävät niiden määrää myös eläinten hoitamisessa.

Varsinaisten lääkkeiden käyttämisen tarve yleensä vähenee luontaislääkinnän menetelmillä hoidettaessa. Elintoimintojen ja energian elpyminen luonnonlääkinnän avulla vaikuttaa eläimen hyvinvointia lisäävästi, mikä näkyy edelleen sen päivittäisessä hyvinvoinnissa.

Suurin osa eläimistä, jotka tulevat hoitoon ovat läpikäyneet eläinlääkärin tutkimukset ja hoidot. Myös niiden eläinten kohdalla, jotka tulevat suoraan vastaanotolle, on aina harkittava, onko eläinlääkärillä käynti tarpeellinen ennen hoidon aloittamista.

Sairastuneen eläimen hyvinvoinnista huolehdimme yhteistyössä sekä omistajan, hoitajan että eläinlääkärin kanssa.

Haluamme auttaa eläintäsi voimaan paremmin, tukemalla eläimesi terveyttä ja ylläpitämällä hyvää toimintakuntoa sekä ennaltaehkäisemällä sairauksia.

Eläinsuojelulliset näkökohdat ovat yrityksessämme keskeisiä ja hoito toteutetaan eläinten ehdoilla.